Muajt
Janari Korriku
Shkurti Gushti
Marsi Shtatori
Prilli Tetori
Maji Nëntori
Qershori Dhjetori
Ditët historike
Shkurti · Marsi · Prilli
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


Ngjarje Redakto

  • 1999 - në Padalishtëtë Skendraj nga kriminelët serb janë masakruar 19 anëtarë të familjes Imeraj (në mesin e të cilëve 11 femra dhe 5 fëmijë të moshës 2 – 16 vjeçare).
  • 2000 - Vladimir Putin bëhen kryetar e re i Rusisë.
  • 2011 - Rrëqebulli fotografohet në Veriun e Shqipërisë nga ekipi i PPNEA.

Lindje Redakto

Vdekje Redakto

Festa dhe përvjetore Redakto

  • 1999 - Okupatoret Serbë masakruan krushen dhe disa fshatra per rreth