Mahmoud abbas.jpg

Mahmoud Abbas ose Abu Mazen,lindi 26 mars 1935 ne qyttetin Safed në Palestinë. Është njëri nga udhëheqsësit Fatahut dhe OÇP, kryetar i qeverisë Palestineze në periudhën mars-shtatorë 2003. Nga 15 januari 2005 kryetar i Palestinës, funkcionin të cilin e ushtronte Jaser Arafat. Stub biografi.png Ky artikull në lidhje me Biografia është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.