Qyteti i Ramallah

Ramallah është kryeqyteti apo kryeqendra e Bregut Perëndimorë dhe ka një popullsi prej 27.092 banorë me sipërfaqe diku 16.3 km2.U bë si kryeqendër në vitin 1995 dhe ka një lartësi prej 880metra.Shih edheRedakto