2007

viti

Viti 2007 ka 365 ditë dhe nuk është vit i brishtë.

Ngjarje Redakto

Janar deri Qershor Redakto

Korrik deri Dhjetor Redakto

Më 10 shkurt fillon protesta e përgjakshme e Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë

Lindje Redakto

Vdekje Redakto

Arben Xhelajdini (1979-2007) Mon Balaj (1980-2007)