Unnur Birna Vilhjálmsdóttir lindi më 25 maj 1984Reykjavík, Islanda. Ka qenë Miss Iceland. Më 10 dhjetor 2005 ajo u zgjedh Miss World 2005.

Unnur Birna Vilhjálmsdóttir

Vilhjálmsdóttir u lindur si vajza e Ish-Miss World Unnur Steinsson, që 1983 finalen e arriti në zgjedhjen e Miss World. Ajo u rritur në Seltjarnarnes. Së fundi ajo studioi në Universiteti Reykjavík Antropolgi, në vjeshtën të ardhshme ajo ka bërë plan një studim juristike me filluar.

Vilhjálmsdóttir është pas Hólmfríður Karlsdóttir (1985) dhe Linda Pétursdóttir (1988) e tretë Miss World nga Islanda.

Lidhje të jashtme

Redakto