27 prill 2005Redakto

25 prill 2005Redakto

Duhet kapërcyer mentaliteti i përdorimit të parasë në dorë dhe vlerësoi se marrëveshja e firmosur për kalimin e pagave të administratës shtetërore nëpërmjet bankave është një sinjal pozitiv në këtë fushë.

13 prill 2005Redakto

12 prill 2005Redakto

11 prill 2005Redakto

8 prill 2005Redakto

Shiko edheRedakto


Arkiva e artikujve Ngjarjet e tanishme sipas muajve
Arkiva për muajt e vitit 2006
Jan. Shk. Mar. Pri. Maj Qer.
Korr. Gush. Shta. Tet. Nën. Dhje.
Arkiva për muajt e vitit 2005
Jan. Shk. Mar. Pri. Maj Qer.
Korr. Gush. Shta. Tet. Nën. Dhje.