Maqedonia (kthjellim)

faqe kthjelluese e Wikimedias

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Maqedonia (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Maqedonia më së shpeshti nënkupton:


Emri Maqedonia mund të nënkuptojë gjithashtu dhe:

Vende në lashtësi

Redakto

Vende të tjera

Redakto

Shtetet e Bashkuara

Redakto