Ngjarje Redakto

Lindje Redakto

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:

Vdekje Redakto

Pa data Redakto

Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi biografinë e tyre:
  • ? - Kristo Dako, patriot, mësues, redaktor, publicist dhe veprimtar i çështjes kombëtare.