Ridrejto tek:

Fabio Seferi i lindur në Tiranë më (29 nëntor 1994) është një regjisor shqiptar. Ka studiuar në Universitetin e Arteve në Tiranë. Ai e filloi karrierën e tij si regjisor i pavarur i njohur për filmin e shkurtër “Dogma” (2018) në 48Hours Tirana dhe Mbjellja e Pemëve financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë Shqiptare (QKK). Ai fitoi çmimin Përdorimi më i mirë i zhanrit për Dogma dhe disa çmime e përzgjedhje në shumë festivale me filmin e tij Mbjellja e Pemëve. Fabio Seferi ka punuar si asistent regjisor në filmin artistik "Lady-D" dhe si drejtor fotografie (ose DOP) në shumë projekte filmike.