I teti në bronx

I teti në bronx
Arkivi i filmit
Titulli shqip I teti në bronx
Vendi i prodhimit Korçë
Shqipëri
Viti i prodhimit 1970
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 101:06
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Viktor Gjika
Skenari Dritoro Agolli
Viktor Gjika
Muzika e filmit Kujtim Laro
Kameramani Ilia Teprini
Drejtori artistik Teodor Siliqi
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Mevlan Shanaj
Bexhet Nelku
Vangjush Furxhi
Yllka Mujo
Aktorët tjerë
Petrika Riza
Robert Ndrenika
Ndoc Çefa
Pirro Mani
Vangjel Grabocka
Koço Qendro

Përmbajtja e filmit

Redakto

Në përvjetorin e vdekjes së komisarit Ibrahim Kovaçi gjashtë nga shokët e tij të luftës, mësues Thomai, Arifi, Alma, Andoni, Rustemi dhe Xhemali, shoqërojnë bustin e komisarit për në fshatin e tij të lindjes, ku do t’i dedikohet një ceremoni përkujtimore. Gjatë rrugës secili nga ata sjell në mendje ngjarje të lidhura me jetën dhe luftën e Ibrahimit, dhe konfrontimet me antogonistin Sali Protopapa.

Aktorët në role

Redakto