Stolat në park
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Stolat në park
Origjinali Stolat në park
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Stolat në park" prodhim i vitit 1988.

Regjia: Bujar Kapexhiu, Skenari: Pullumb Kallfa, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Rexhep Hasimi.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Shumë pallto të dashuruarish të qytetit shkojnë direkt për pastrim kimik mbas uljes në stolat e sapolyer të parkut të qytetit. Midis tyre është Edlira e bija e shefes së pastrimit kimik. Prindërit e saj fillojnë hetimin për të njohur dhëndërin e tyre të ardhshëm. Një shkrimtar i shkëputur nga jeta dhe që ankohet gjithmonë për fatin e keq të punëve të tij ndihmon në “hetime”.

Aktorët

Redakto