BENI ECËN VETË
Arkivi i filmit
Titulli shqip Beni ecën vetë
Vendi i prodhimit Korçë Shqipëri
Viti i prodhimit 1975
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 64:30
Gjuha origjinale Shqip
Për moshën për fëmijë
Ekipi realizues
Regjia Xhanfise Keko
Skenari Kiço Blushi
Muzika e filmit Limos Dizdari
Kameramani Saim Kokona
Drejtori artistik Arif Matjani
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Herion Spiro
Pandi Raidhi
Dhorkë Orgocka
Yllka Mujo
Aktorët tjerë
Gjergj Shollaku
Koço Guda
Selma Sotirllari
Genc Anastasi
Adrian Laperi

"Beni ecën vetë" është film shqiptar i prodhuar nga Kinostudio Shqipëria e Re.1975

Përmbajtja e filmit Redakto

Nga kujdesi i tepruar i prindërve, Benin nuk e lejojnë të luajë jashtë mureve të shtëpisë. Xhaxha Thomai që vjen nga fshati e merr me vete dhe për herë të parë Beni gjendet pa kujdesin e prindërve. Beni për herë të parë jeton në familjen e xhaxhait dhe i duhet të mësojë shumë gjëra të reja. Për ta ndihmuar të kalojë frikën dhe të ambientohet e ftojnë të marrë pjesë sëbashku me fëmijët e tjerë në një piknik. Një natë Beni mbetet i vetëm në mes të pyllit por tashmë ai fillon të zbulojë një jetë shumë pranë natyrës, duke larguar frikën dhe mendimet negative të fëmijërisë.

Aktorët në role Redakto

Role episodike Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

Youtube Redakto