Herion Mustafaraj (Herion Spiro) është një aktor shqiptar i lindur më 10 gusht 1968, Vlorë. I njohur më shumë për filma për fëmijë.

Filmat Redakto

Rikonstruksioni (1988) (TV)

Sinjal dashurie (1988)

Shoku ynë Tili (1981), Albani

Pas gjurmëve (1978), Skënderi

Tomka dhe shokët e tij (1977), Vaska

Beni ecën vetë (1975), Beni