Shqip është një revistëgjuhën shqipe. Ajo është një nga revistat më të kompletuara shoqërore, politike, kulturore dhe sportive, në gjuhën shqipe. Revista është e pranishme në tregun shqiptar dhe Evropian që në prej shtatori 2002, dhe vjen te lexuesi çdo muaj, duke u shpërndarë në Shqipëri, Itali, Greqi, Gjermani, Zvicër, Austri, Britaninë e Madhe, Belgjike dhe Suedi. Stafi i revistës "Shqip" përbëhet nga : Këshilltar për etikën Gëzim Podgorica, Redaktore Neritana Kraja. Bashkëpunuan: Bujar Kapexhiu, Dorian Bushi. Korrektore letrare Xhulieta Kafazi. Fotografia Arben Çeli.

Redaksia në Tiranë, Adresa : “Bulevardi Zog I”, Pallati 13-katesh, përballë stacionit të Trenit, hyrja 5/C.

Ballina të revistësRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto