Bajamja

faqe kthjelluese e Wikimedias

Bajamja fjalë me kuptime :

  • Bajamja (bimë) - pemë e vogël gjetherënëse, 4 deri 10 metra e lartë, me trung deri në 30 centimetra në diametër.
  • Bajamet - në botanikë është pemë e vendeve të ngrohta, me gjethe të vogla e heshtake dhe me lule të bardha ose ngjyrë trëndafili, që çelin në pranverë si dhe për frytin e këtij druri që ka trajtë vezake dhe lëvozhgë të fortë dhe të lëmuar.

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Bajamja.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.