Hape menynë kryesore

Mjekësia ose Medicina (lat. ars medicina = arti i shërimit) merret me shëndetin dhe parandalimin, njohjen edhe shërimin e sëmundjeve dhe lëndimeve. Gjithashtu ajo merret me shtatzëninë, lindjen dhe vdekjen.

.

Përmbajtja

Historia e mjekësisë shqiptareRedakto

OrganeRedakto

Sisteme organikeRedakto

SëmundjeRedakto

Shiko edhe këtëRedakto