Hape menynë kryesore

Shëndeti është niveli i efikasitetit funksional apo metabolike së qenies së gjallë. Tek njeriu, kjo është gjendja e përgjithshme e mendjes, trupit dhe shpirtit të një personi, zakonisht do të thotë të jenë të lirë nga sëmundjet, dëmtimi ose dhimbja (si në ("shëndet të mirë" ose "i shëndetshëm") [1].BurimiRedakto

  1. ^ Merriam-Webster. Dictionnary - "Health", accessed 21 April 2011.

Shih edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

  WikiFjalori: Shëndeti – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë