Dora - është pjesë e trupitnjeriut e cila i është e ngjitur në pjesën e poshtme të krahut. Dora në vete përmban pëllëmbën dhe pesë gishtat të cilët njihen si gishtat e dorës. Njeriu ka dy duar., dorën e majt dhe të djathte.

Dora e njeriut
Tupaia javanica, Homo sapiens

Shiko edhe Redakto