Bajnicë është një vendbanim në komunën e Kaçanikut, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Bajëzë dhe Bajë.

Bajnicë
Bajë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto