Këngë nga Frederik Ndoci.

Teksti i këngës :

Dikur për te mos ardhur kurrë
Ktheva shpinën dhe hodha një gur
Mu duk se jeta mori nur
Sa shume eca e nuk ndala kurrë
Miliona gurë i preka
Dhe për andej nga erdha
Ktheva gjoksin, ah...
Një det me lot e gjeta
Dhe njerëz qe si unë
Një gur kërkonin, hah...
Kthema Zot
Kthema mallin qe me morre
Kur me nise larg, ah...
Kthema Zot
Vetëm loti thyen gurin
Qe e hodha pas
Te lutem kthema Zot
Ti kthema lotin qe me more
Kur me nise larg
Te lutem kthemë Zot
Se vetëm malli thyen burrin
Për tu kthyer pas, oh...
Kthema Zot
Kthema mallin qe me more
Kur me nise larg
Kthema Zot
Vetëm loti thyen gurin
Qe e hodha pas, ah...
Te lutem kthema Zot
Ti kthema lotin qe ma more
Kur me nise larg
Te lutem kthemë Zot
Se vetëm malli thyen burrin
Për tu kthyer pas.