Barbullej

fshat në në Mat, Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Barbullej është një fshat në Shqipëri...

Barbullej
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë RedaktoLidhje të jashtme Redakto