Bashkim Resuli akademik, është president i Shoqatës Shqiptare të Gastroenterologjisë dhe përgjegjës i Shërbimit të Gastroenterologjisë në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Tiranës.

Bashkim Resuli
Fotoporteti
Emri Bashkim
Mbiemri Resuli
Kombësia shqiptare
Profesioni bakterolog
Mirënjohje
Akademik - Shqipëri

Prof. Bashkim Resuli është anëtar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë