Bashkimi Rusi Bjellorusi është etnitet mbishtetëror i cili përbëhet nga Rusia dhe Bjellorusia e që është krijuar në vitin 1996.

Bashkimi Rusi Bellorusi

Historia Redakto

Institucionet Redakto

Shih edhe Redakto