Bathore is located in Earth
Bathore
Bathore (Earth)

Bathore është emri i një qyteze në veri të qytetit të Tiranës, sipër lumit Tirana.

Kjo qyteze kryesisht është e banuar nga të ardhurit nga vendbanime të tjera gjatë viteve 1990.Tani Bathore eshte shume e banuar dhe e permirsuar shume vitet e fundit.Bathore ka 3 shkolla,1 ose dy gjimnaze dhe 1 universitet bujqesor.Jetesa ne kete qyteze eshte e kenaqshme dhe e lire.