Ky artikull është për Bedri Hoxha politikan. Për persona të tjerë me të njëjtin emër shiko:

Bedri Hoxha (shkrimtar)


Bedri Hoxha
Deputet i Kuvendit të Shqipërisë
Në detyrë
2013–Vazhdon
Kryetar i Bashkisë Klos
Në detyrë
tetor 2003 – qershor 2009
Të dhëna vetjake
U lind më7 prill 1968
Guri i Bardhë, Mat
NënshtetësiaShqiptar
Partia politikePD
PunësimiPolitikan

Bedri Hoxha është politikan shqiptar, deputet i Partisë DemokratikeKuvendin e Shqipërisë.

Bedri Hoxha është diplomuar në Universitetin "Luigj Gurakuqi", Shkodër, dega mësuesi në qershor 1989 dhe në Universitetin "Kristal" Tiranë, dega Drejtësi në korrik 2009. Ai ka qënë Kryetar i Bashkisë Klos në Rrethin e Matit nga tetor 2003 deri qershor 2009.

Shiko edhe Redakto

Lista e deputetëve të Legjislaturës VIII të Kuvendit të Shqipërisë