Ben Nevis është maja më e lartë në Britaninë e Madhe, në 1,344 metra mbi nivelin e detit. Ben Nevis gjendet në perëndim të Maleve Grampian në zonën LochaberSkocisë.

Ben Nevis

Shih dhe këtëRedakto