Bibliopedagogjia është një disiplinë e pedagogjisë së aplikuar e cila merret me studimin e ndikimit të leximitlibrave dhe literaturës tjetër të shtypur në edukimin, arsimimin dhe zhvillimin e personalitetit të njeriut. [1]

Shih edheRedakto

ReferimetRedakto

  1. ^ http://ii.fmph.uniba.sk/~filit/fvb/bibliopedagogika.html