Blackground Records është një label amerikan. Firma është hapur në vitin 1993 nga artisti Barry Hankerson dhe nga biri i tij, Jomo Hankerson. Poshtë shihni këngëtaret amerikan të cilët ende janë në kontrate dhe ata që kanë qenë.

KëngëtaretRedakto

Këngëtaret aktivRedakto

Këngëtaret joaktiv ne këtë labelRedakto


  • Krijuesi: Barry Hankerson