Bledi Naska është një aktor, dublues dhe gazetar shqiptar nga Shqipëria. Studioi për aktrim në Akademinë e Arteve të Bukura në Tiranë. Aktualisht meret me aktrim, gazetar ne Top channel dhe dublim ne Digitalb.

Bledi Naska
Emri Bledi
Mbiemri Naska
Kombësia shqiptare
Shtetësia shqiptare
Profesioni gazetar

Jetëshkrimi Redakto

Aktiviteti profesional Redakto

Referime Redakto