BotaSot është gazetë e përditshme shqiptare që botohet në Kosovë, në Evropën perëndimore dhe në ShBA. Gazeta ka dhe edicionin në internet.

Bota Sot
Bota sot logo.gif
Skeda:Bota Sot, e mërkurë 28 nëntor 2012.jpg
Gazeta Bota Sot në vitin 2012
Lloji Gazetë ditore
Formati Tabloid
Pronar(ë) Media Print
Botuesi Mazrekaj Media[1]
Redaktor Idriz Morina
Shkruesit 45
Themeluar 1995
Selia Zürich, Prishtinë
Qarkullimi 13.000 ditore
Faqja zyrtare www.botasot.info

Lidhje të jashtmeRedakto

Numra të gazetësRedakto

  1. ^ [1]