Brigada e XX-të Sulmuese ka qenë një nga brigadat e Frontit Nacional-Çlirimtar nga fundi i Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri. Kjo brigadë ka pasur komandant Riza Kodhelin dhe komisar Misto Treska.[1]

ReferimeRedakto

  1. ^ "Ushtarakët e lartë që eliminoi Enveri". standard.al. Standard. 12 janar 2017.