Burak Dakak (lindi më 18 qershor 1998) është një aktorë turk i cili filloi karrierën e aktrimit në moshën 8 vjeçare. Në vitin 2009, ai luajti rolin e Mertit të ri në serialin Ezel.

Burak Dakak
U lind në18 qershor 1998
KombësiaTurk

Filmografia Redakto

Viti Seriali Roli
2019- Çukur Akın Koçovalı
2019 Gülperi Hasan
2018 Diriliş: Ertuğrul Şehzade Gıyaseddin Keyhüsev
2016-2017 Umuda Kelepçe Vurulmaz Onur
2015 Muhteşem Yüzyıl Kösem Bajaziti II
2014 Benim Adım Gültepe Fevzi
2013-2014 Hıyanet Sarmalı Savaş
2013 Ekip
2009 Kendi Okulumuza doğru
2009 Geniş Aile
2009 Ezel Mert (fëmijë)
2009 Doğruluk Ekseni

Lidhje të jashtme Redakto