Butrinti (film)
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Butrinti (film)
Origjinali Butrinti (film)
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi Butrinti është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 2001. Regjia: Vladimir Prifti, Skenari: Teodor Laço, Producent: Eurofilm L.t.d. , Muzika: Aleksandër Peçi.

Përmbajtja e filmit Redakto

Filmi një gërshetim i zhanrit dokumentar dhe atij artistik merr përsipër të sjellë në mënyrë origjinale historinë bukurinë dhe pasurinë arkeologjike të Butrintit.

Lidhje të jashtme Redakto