Carl Larsson ka lindur më 28 maj 1853Stockholm, Suedisë; dhe ka vdekur më 22 janar 1919Falun, Suedisë. Ishte një piktor suedeze dhe projektuesi të brendshëm.

Autoportret

Veprat artistikeRedakto