Carl Remigius Fresenius

kimist gjerman

Carl Remigius Fresenius28 dhjetor 1818 në Frankfurt am Main, Gjermani dhe vdiq më 11 qershor 1897 në Wiesbaden. Ishte kimist gjerman i kimisë analitike.

Carl Remigius Fresenius