Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure

Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure është një film i animuar amerikan i vitit 2003, dhe një sequel të filmit e 1973, Charlotte's Web.

Lidhje të jashtmeRedakto