Clockwork është progressive metal bend shqiptar nga Prishtina, Kosova, i themeluar në vitin 2007. Momentalisht përbëhet nga anëtarët Drilon Galica, Florent Abrashi, Fidan Selimi, Valmir Kastrati, dhe Premtim Selimi. Albumi i tyre i parë, Caged in Time, është lansuar në vitin 2011.

Clockwork
OrigjinaPrishtinë, Kosovë
ZhanretProgressive metal
Vitet aktik2007 - prezentë
Antar/ëtDrilon Galica
Florent Abrashi
Fidan Selimi
Valmir Kastrati
Premtim Selimi
Anëtarët e kaluarLiburn Jupolli
Drilon Ibrahimi
Uran Poreshqi

Anëtarët Redakto

Ish-anëtarët Redakto

Diskografia Redakto