Craig Jones

muzikant amerikan

Craig Michael Jones gjitashtu i njohur edhe si 133 ( ose 133mHz), The Silent One (i qeti), ose nga numri i tij #5 është një muzikant Amerikan, i njohur si Sampler dhe Keyboard i grupit Slipknot.