Dëshmor i Atëdheut ose shkurt Dëshmor, është ai që vritet në luftë për liri e për drejtësi shoqërore, ai që fal jetën e tij për të mirën e popullit dhe të atdheut.[1]


Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980

Shiko dhe këtëRedakto