Dalaku është një vendbanim në Komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lugmir.

Dalak
Lugmir
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto