David Chokachi

aktor amerikan

David Chokachi (lindur si David Al-Chokhachy, më 16 janar, 1968Plymouth, Massachusetts) është një aktor televiziv amerikan. Ai lindi nga baba turko-iraken dhe nënë finlandeze.

David Chokachi

Ai ndoqi Akademinë Tabor, një elitë përgatitore, shkollë me konvikt në Marion, Massachusetts. Ai u diplomua në Bates College Lewiston, Mein me një diplomë në shkenca politike. Chokachi filloi karrierën e tij duke vepruar në vitin 1995 për Baywatch si "Cody Madison", më në fund duke zëvendësuar David Charvet. Në vitin 1999, ai u largua Baywatch mori dhe rolin e Jake McCartney në serialin televiziv Witchblade, e cila zgjati deri në vitin 2002. Pas kësaj, ai u shfaq në seriale të ndryshme televizive dhe seriale mësimore. Ai u shfaq në kanalin e N TV në 2006 tregojnë Beyond The Break si një karakter kryesor. Ai tani mund të shihet në rrëfimet e VH1 si një Idhull Teen, tregojn një realitet në të cilat i riu bën përpjekje për të realizuar karrierën e tyre.

Ai është zgjedhur nga revista People si një nga "50 Njerëzit më të bukur në Botë" në vitin 1997.

Është shoqëruar me aktoren Brooke Langton nga viti 1997-1998. Është martuar me Susan Brubaker në vitin 2004. Është i gjate 1,80 m.

FilmografiaRedakto

Viti Titulli Roli Shenime
1995 Baywatch (1995-1999) Cody Madison TV Series
1996 The Unspeakable Darren Metlick TV
1997 Suddenly Susan Elliot TV Series
1997 Sabrina, the Teenage Witch Doug, Sabrina's Ski Instructor TV Series
1997 Bad to the Bone Waldo TV
1998 12 Bucks Evil Lovejoy
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay Cody Madison Video
1999 V.I.P. Himself TV Series
1999 A Crime of Passion Eddie Meredith TV
2000 Psycho Beach Party Eddie
2000 Witchblade (2000-2002) Detective Jake McCartey TV Series
2003 A Crime of Passion TV
2003 She Spies Gordon Braddock/Cable Guy TV Series
2005 Crimson Force Ambrose TV
2006 Beyond the Break Justin Healy TV series
2006 Mystery Woman: Oh Baby Dave TV
2006 The Dreamless Jeff
2007] Bats: Human Harvest Capt. Russo
2009 Confessions of a Teen Idol ai vetf Reality TV