David Schwimmer ka lindur në Nju Jork12 nëntor 1966 dhe është rritur në Los Angjeles. Ai ka lindur në të njejtën datë me nënën e tij. Ka studiuar fakultetin në drejtimin teatër. Suksesi i tij më i madh ka qenë me rolin e tij në serialin televiziv Friends (1994-2004) ku ka luajtur rolin e Ross Geller.

David Schwimmer
David Schwimmer.jpg
David Schwimmer
Informacione personale
Vendlindja Astoria, Nju Jork, ShBA
Role të shquar Ross GellerFriends