Demokracia e rrethuar.JPG

Demokracia e rrethuar Qeveria e Fan Nolit në marrëdhëniet e jashtme. Libër me Autor Arben Puto. Shtëpia Botuese "Fan Noli", Tiranë 2010. Faqet e librit 431.

Kjo monografi jep një pasqyrë dhe analizë të situatës së komplikuar diplomatike në të cilën u ndodh Revolucioni i qershorit dhe një bilanc të përpjekjeve të Qeverisë së Nolit si për të mbrojtur interesat shtetërore, ashtu edhe për të krijuar kushte të favorshme për përtëritjen demokratike të shoqërisë shqiptare.