Diplomacia amerikane dhe Shqipëria

Diplomacia amerikane dhe Shqipëria libër me autor Leonard Demi dhe Xhevat Lloshi (red.), Bujar Hudhri (përg. për bot.). Botuar në Tiranë nga "Onufri", në vitin 2000. Faqe 166. ISBN 99927-30-95-1