Discogs, shkurt për diskografi, është një website dhe bazë e të dhënave të informacionit rreth regjistrimeve audio, duke përfshirë lëshimet komerciale, lëshimet promovueseetj. Serverat e Discogs, aktualisht të hostuar nën emrin e domenit discogs.com, janë në pronësi të Zink Media, Inc, dhe janë të vendosura në Portland, Oregon, Shtetet e Bashkuara.

BurimiRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

Faqet kryesoreRedakto

  • Discogs – faqe zyrtare
  • Discogs Pivotal Tracker – ongoing site issues/bugs and future feature implementation
  • Discogs wiki – Discogs own wiki site, for discussions on issues and future feature ideas
  • Disbugs – ongoing site issues/bugs and feature requests (archive)

Faqe tjeraRedakto

  • Discogs status blog on Blogger – current site status/maintenance report
  • Discogs news blog on Blogger – online diary of news, temporary bugs, feature changes/updates