Doris Saatçi është arkitekte shqiptare.

Doris Saatçi
KombësiaShqiptare
ShtetësiaShqiptare
ProfesioniArkitekte


Veprat

Redakto

Veprat më të rëndësishme të saj janë[1]:

1) Hotel "Dajti", Tiranë (b/autor) 1979

2) Stacion Përsëritës TV, Llogara (b/autor) 1985

3) Salla stërvitore e lojrave me dorë 1985

4) Klubi Sportiv "Dinamo" dhe palestra (b/autor) 1985

5) Kompleksi i Pishinave, Tiranë (b/autor) 1986

6) Shtëpi pushimi për punëtorë, Vlorë 1987

7) Kursi i kuadrove të mjekësisë 1988

8) Rikonstruksion i rrjetit tregtar, Tiranë (b/autor) 1989

9) Lokal në Lekbibaj 1989Referime

Redakto
  1. ^ Të projektosh për të jetuar, Katalog, projektueset 1945-1990