Dukuria (greq. "φαινόμενο", fenomeno - duket, shfaqet, shihet) është një ngjarje e vëzhgueshme me anë të shqisave, kryesisht diçka e veçantë dhe e rrallë.

Histori Redakto

Përkufizimi filozofik Redakto

Kuptimi i përgjithshëm Redakto

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

Burime Redakto