Dumnicë e Llugave është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Krasniq i Mesëm.

Dumnicë e Llugave
Krasniq i Mesëm
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto