Dumnica e Poshtme (Vushtrri)

fshat ne Kosove

Dumnicë e Poshtme është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Krasniq i Poshtëm.

Dumnicë e Poshtme
Krasniq i Poshtëm
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto