Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz është serial turk me skenar të Bahadır Özdener dhe Berna Aruz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
GjiniaAksion
Dramë
Shkruar ngaRaci Şaşmaz (1-123)
Bahadır Özdener (1-)
Berna Aruz (124-)
Regjia ngaOnur Tan (1-)
Zübeyr Şaşmaz (140-)
Baran Özçaylan (140-)
LuajnëOktay Kaynarca
Hüseyin Avni Danyal
Yunus Emre Yıldırımer
Ozan Akbaba
KompozitorëtAyşe Önder
Levent Güneş
ShtetiTurqia Turqia
Gjuha në prodhimin origjinalTurqisht
Nr. i sezoneve6
Nr. i episodeve198 (lista e episodeve)
Prodhimi
ProdhuesitRaci Şaşmaz (1-123)
atv (124-)
KinematografiaVeysel Kılınç
Kohëzgjatja120 minuta
Transmetimi
Formati i zëritStereo
Transmetimi i parë8 shtator 2015
Transmetimi origjinalduke vazhduar
Lidhje të jashtme
Faqja e rrjetit

Përmbajtja Redakto

Hëzër Çakërbejli është një njeri i pasur dhe i fuqishëm i cili hyn në botën e nëntokës pas vdekjes së vëllait të tij. Ai zotohet të revoltohet në drejtësi dhe prodhon armë për udhëheqësin mafia. Ai është njeri i besueshëm dhe asnjëherë nuk e tradhton vendin e tij e as njerëzit e tij me të cilët punon.

Ai njihet edhe nga qeveria. Qeveria mendon se asnjë nuk është më i mirë se ai i cili mund të kryej aktivitete të paligjshme. Kjo është sepse udhëheqësi i tanishëm mafia Unal ende vazhdon të shes armë tek armiqtë turk pa menduar për të ardhmen e vendit. Kështu që qeveria i propozon Hizirit që të bëhet udhëheqës i ri dhe të ndaloj shitjen e armëve tek armiqtë turk.

Hëzër e gjen veten në një udhëkryq; ai nuk dëshiron të tradhtoj njerëzit e tij me të cilët punon dhe të njëjtën kohë ai dëshiron të mbroj familjen e tij. Edhe pse ai nuk dëshiron të punoj për qeverinë.

Ndërkohë ai ka probleme me gruan e tij Merjem e cila është një grua e fortë. Edhe pse Merjem e din që Hëzër ka një lidhje dashurie, por mundohet ta jetoj jetën për hir të fëmijëve të saj dhe familjes së saj. Sidoqoftë ajo nuk pranon që Hëzër të ketë fëmijë prej të dashurës së tij Nazllës. Merjem thotë se ajo mund qëndroj për sjelljen e tij jo të mirë ndaj saj, por nuk mund të qëndroj sjelljen e tij ndaj fëmijëve. Ajo dëshiron të bëjë gjithçka që ta ndaloj lindjen e fëmijës së Nazli dhe tregon fuqitë e saj në botën e mafias.

Luajnë Redakto

Rolet kryesore Redakto

Personazhe tjera Redakto

Transmetimi Redakto

Sezonet Dita/Koha Fillimi i sezonit Fundi i sezonit Epizodat Kanali
Sezoni i parë E martë 20:00 8 shtator 2015 14 qershor 2016 40 atv
Sezoni i dytë E martë 20:00 4 tetor 2016 30 maj 2017 31 atv
Sezoni i tretë E martë 20:00 19 shtator 2017 5 qershor 2018 36 atv
Sezoni i katërt E martë 20:00 25 shtator 2018 28 maj 2018 32 atv
Sezoni i pestë E martë 20.00 24 shtator 2019 28 prill 2020 26 atv
Sezoni i gjashtë E martë 20.00 6 tetor 2020 15 qershor 33 atv